Vila Miruna Constanta, comentarii

Vila Miruna din Constanta

Constanta, str. Ciprian Porumbescu, nr. 87  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Miruna Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Miruna din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ciprian - Tecuci
( sejur: 07.07.2017 - 10.07.2017 )
8.8
Aproape de plaja, condiții bune, gazde intelegatoare si primitoare

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Carmen D. - Bucuresti
( sejur: 08.08.2016 - 14.08.2016 )
5.3
Proprietarii au fost foarte amabili si au incercat sa remedieze problemele semnalate. Le ofer in mare plus pentru faptul ca au stiut sa primeasca feedback-ul nostru.

Garsoniera:
- baia se inunda de la cabina de dus
- salteaua nu a fost confortabila, cam veche ( recomand macar o husa ca sa i se mascheze uzura)

Apartament cu 2 camere:
- semidecomandat
- unul din dormitoare nu avea tv si geam
- lipsa aerului conditionat

Pentru ambele unitati de cazare recomandam mai multa atentie la curatenie. Cabinele de dus aveau nisip de la clientii cazati anterior si in camere am gasit smocuri de par.
Răspunsul unității: ( 18.09.2016 )

Am apreciat si am incercat sa raspundem in mod pozitiv doleantelor d-voastra, dar consideram ca nu sunteti obiectivi si corecti in aprecierea d-voastra.
Baia de la garsoniera nu se inunda, doar se aduna putina apa deoarece cabina de dus are o problema pe care instalatorul nu a reusit sa o rezolve, dar care ulterior s-a remediat.
Apartamentul cu 2 camere este nou construit, cu baie si bucatarie complet noi. Intr-adevar nu am reusit sa-l dotam cu aer conditionat si inca un televizor, dar aceste probleme vor fi rezolvate vara urmatoare.
Nemultumirea cu salteaua este sugestiva pentru atitudinea pe care ati avut-o pe toata perioada cazarii, reclamand ca saltelele sunt ori prea moi, ori prea tari, ca preturile de la supermarket, de pe plaja, de combustibil sunt prea mari, ca nu este curatenie (complet neadevarat) etc, ca tara noastra nu este buna de nimic, atitudine comuna celor ce lucreaza in strainatate si vin si sunt complet nemultumiti de tot ce exista in Romania.
Pe de alta parte nu ati apreciat si nu s-a reflectat in notarea d-voastra faptul ca v-am permis sa stati 10 persoane, fara a plati nimic in plus, situatie care probabil a influentat confortul d-voastra.
In concluzie notarea d-voastra este departe de adevar, lipsita de corectitudine si obiectivitate, opinie argumentata, de exemplu, de neconcordanta intre aprecierile la adresa noastra, a proprietarilor si nota oferita - nota 8.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Eugenia
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare