Vila Essa Constanta, comentarii

Vila Essa din Constanta

Constanta, str. Ioan Borcea, nr. 63  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Essa Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Essa din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Zoltan B. - Cluj Napoca
( sejur: 28.07.2016 - 31.07.2016 )
8.8
Vila este localizata aproape de o plaja linistita ( la 10-15 minute pe jos) si de o statie de autobuz de unde se poate ajunge usor in principalele puncte interes (ex: Mamaia, portul turistic). Camerele sunt curate si incapatoare. Gazda este prietenoasa si receptiva la orice solicitare a clientilor. Recomand cu incredere.

Comentariu util ?
1 vot 5 voturi
CONTACT
Receptie
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare