Vila Cristina Constanta, comentarii

Vila Cristina din Constanta

Constanta, str. Dobrogei, nr. 11  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Cristina Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Cristina din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Giulien - Piatra Neamt
( sejur: 15.08.2016 - 18.08.2016 )
8.5
Acces la bucatarie care este destul de bine dotata
minfrigider in camera

Lipsa aer conditionat
pubela de gunoi este amplasata in curte dar se colecteaza de catre firma de salubritate ceva cam rar pentru anotimpul de vara
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Neculita - Galati
( sejur: 25.06.2015 - 27.06.2015 )
5.7
Vila este situata intr-un cartier linistit, la mica distanta de Mamaia si de plaja. Camera in care am stat era curata, lenjeria impecabila. Apa calda am avut la orice ora. Gazda a fost foarte primitoare (ne-a luat cu masina personala de la autogara, desi am ajuns la 5 dimineata; ne-a ingaduit in ultima zi sa ramanem pana la 14.30, deoarece aveam autobuz de intoarcere la orele 20), daca aveam nevoie de ceva era mereu amabila.

Camera mi s-a parut prea mica pentru 3 paturi, mobilierul era vechi si lipseau elemente esentiale : o masa, noptiere. Usa de intrare in camera se inchidea foarte greu. Este departe de centrul orasului si de gara.
Pretul de pe site nu include TVA.

Nota TURIST INFO: Prețurile sunt listate de catre hotelier, nu de catre portal. Nu acceptați să plătiți un alt tarif față de cel afișat pe site. Renunțați la rezervare dacă hotelierul solicită un alt preț și alegeți o altă unitate de cazare.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Ana-maria - Bucuresti
( sejur: 18.07.2014 - 21.07.2014 )
10
Am fost foarte multumiti de cazare. Am avut camera 3, dubla matrimoniala. Foarte curat. Pat mare si confortabil. Dulap incapator, foarte util si pentru vacante mai lungi. Baie cu dus, curata. Se pune la dispozitie sapun si hartie igienica. Distanta pana la plaja 3 papuci este de 5-7 minute de mers pe jos. Proprietari foarte amabili si draguti. Recomand!

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Diana - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 05.09.2013 )
1
Pozele de pe turist.info si locatia vilei au fost cele care mi-au starnit interesul.

Am sunat la numarul de tel furnizat pe site-ul turist info, am vorbit cu un domn care s-a recomandat `doar Sorin`, refuzand sa precizeze tot numele. Mi-a spus ca el crede ca mai are camere disponibile asa ca sa vin in perioada precizata de mine. L-am rugat sa-mi dea un cont ca sa-i virez un avans pentru cazare. Mi-a spus ca imi trimite a doua zi, de la birou. I-am spus ca vreau sa fac o rezervare si pe turistinfo, ca sa fie rezervarea facuta oficial. Mi-a sugerat ca nu-i nevoie insa eu am facut-o, pentru siguranta. A doua zi nu mi-a raspuns la 3 apeluri si nici nu m-a mai contactat pentru finalizarea rezervarii.
Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi

Alexandra Ioana S. - Satu Mare
( sejur: 28.08.2012 - 31.08.2012 )
9.5
Vila Cristina este foarte aproape de plaja (aproximativ 5 min).
Este situata intr-un loc linistit.
Camera in care am stat noi(cam 4),a fost simpla,luminoasa si ingrijita.
Exista internet wi-fi!
Proprietarul este amabil si binevoitor.

Sugetiile noastre ar fi:
-imbunatatirea incuietoarelor de la camera si bucatarie deoarece iti trebuie o indemanare aparte pentru a le deschide (cu usa de la bucatarie nu ne-am putut "impaca")
- atentie la cada de dus,apa se scurge uneori pe podeaua din baie si cineva s-ar putea rani alunecand!
-proprietarul ar trebui sa fie mai usor de contactat--sa raspunda mai prompt la telefon .
Comentariu util ?
6 voturi 3 voturi
CONTACT
Eli
0758 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare