search
date_range

Garsoniera Ipanema din Constanta

Constanta , bd-ul 1Mai, nr. 41  
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.
Confort maxim la un preț accesibil !
Conceptul acestei garsoniere foarte generoase ca spatiu ( 35 mp - renovata, dotata si utilată in 2016 ) , se adresează in primul rând celor care au de efectuat diverse cursuri de pregătire in Constanta (ceronav ) sau diverse alte deplasări business, celor care urmează diverse forme de terapie ( hiperbara , etc ) si nu si nu in ultimul rand turismului sezonier.
Foarte accesibila la preț, garsoniera dorește sa va ofere o alternativa accesibila, chiar si atunci cand in plin sezon, toate prețurile cu cazarea explodează.
Complet renovată, dotata cu aparatura si mobilier nou, are capacitate de cazare de 3 persoane si dispune de : frigider, masina de spalat automata,vesela si tacamuri, lenjerii si prosoape.

Tariful de Weekend este valabil doar pentru clienții care doresc sa rezerve exclusiv zilele de Vineri, Sambata, Duminica.
* Pentru clienții care doresc o rezervare ce cuprinde si zilele de Weekend, se va aplica tariful din cursul săptămânii.

* Garsoniera este destinata exlcusiv pentru odihna si relaxare.
* Dupa ora 21:00 asigurarea linistii trebuie respectata de catre toti oaspetii nostri.
* NU sunt permise petrecerile si animalele de companie.
* NU cazam escorte !! NU facem cazari pentru o singura noapte !
Unitatea isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Va multumim pentru intelegere !
Nota 8.3/10 Bine
3 recenzii
Dumitru din Craiova (13.02.2017)

+ doamna foarte draguta, rezervarea a fost facuta doar pentru 2 nopti, iar cand am rugat-o sa extindem, a acceptat fara probleme + curatenie + ora check-in/check-out a fost in functie de preferintele noastre

CONTACT UNITATE
Elena
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Elena
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,