Garsoniera Emil Constanta - TURIST INFO .ro

Garsoniera Emil din Constanta

Constanta, bd-ul 1 MAI, nr. 41  
Despre Garsoniera Emil
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Proprietarul a fost foarte amabil si dispus oricand sa ajute. Garsoniera este mare, dotata cu toate utilitatile si intr-o stare foarte buna. Baia, patul, si bucataria curate. Recomand!

... citeste mai mult

Garsoniera cu vedere la mare / port / far, 36 mp, et.4/4.

Dotari: 2 canapele extensibile, baie, bucatarie, frigider, plita cu inductie, cuptor cu microunde, filtru cafea, masina de spalat, aer conditionat, tv.


Capacitate totală: 2 adulți și 2 copii în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 2 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Tanase Emil
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare