Garsoniera City Constanta, comentarii

Garsoniera City din Constanta

Constanta, bd-ul Alx. Lapusneanu, nr. 110  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera City Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei City din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan - Arad
( sejur: 15.08.2016 - 26.08.2016 )
9.7
Garsoniera arată foarte bine, este curată şi într-o locaţie foarte bună. Deşi blocul este la stradă, cele două rânduri de termopane asigură liniştea pe timpul nopţii. Bucătăria bine dotată, nu ne-a lipsit nimic. Baia e perfectă, am apreciat uscătorul de mâini. Maşina de spălat rufe a fost bine-venită.

În ciuda unei mici probleme de comunicare legată de ora eliberării garsonierei, suntem foarte mulţumiţi şi am dori să mai revenim.

Lenjeria de pat e puţin cam ieftină în comparaţie cu aspectul general al garsonierei, plus că e cam aspră pentru cineva care stă toată ziua la plajă. În plus, la o şedere de peste 7 zile cred că trebuia să existe un al doilea rând de lenjerie de pat. Nu e un reproş, doar o sugestie de îmbunătăţire pe viitor. :) Şi pernele au fost cam tari şi înalte, dar asta ţine de preferinţa personală.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Ilie Alexandru - Valcea
( sejur: 19.02.2016 - 22.02.2016 )
9.3
Totul a fost exact asa cum ne asteptam,garsoniera arata exact ca pe site.recomand cazarea la aceasta garsoniera,propietarii sunt persoane de nota 11!nu ve.ti regreta !

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Robert - Galati
( sejur: 07.12.2015 - 10.12.2015 )
9.5
Curat
Totul nou
Bucatarie utilata foarte bine
Cald, apa calda la dus
La pretul asta, una dintre cele mai bune oferte gasite

Vecini galagiosi seara (talkshow-uri gen antena 3 cu sonor la maxim)
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Mariana M. - Deva
( sejur: 27.07.2015 - 01.08.2015 )
10
O garsoniera frumoasa ,aproape de mall magazine si transport ,mie personal mi-a făcut plăcere sa stau acolo ,de asemenea si fiului meu ,o sa Mai revin cu siguranța

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Adrian
0766 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare