Apartament Splendid Apart Old Town Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Splendid Apart Old Town din Constanta

Constanta, str. Traian, nr. 30  
Despre Apartament Splendid Apart Old Town
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul este situat in centrul Constantei, intr-un imobil cu 2 lifturi,vis-a-vis de Muzeul Marinei si Restaurantul Terasa Colonadelor,intr-o zona rezidentiala cu parc, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare amenajate. Se compune din 2 camere semidecomandate, grup sanitar cu cabina de dus, bucatarie si balcon cu vedere spre portul Constanta. Este dotat cu aer conditionat si utilari de 5 stele, fiind proaspat renovat.
Plaja Constanta, zona Cazino, Piata Ovidiu, Portul Turistic Tomis, Portul Maritim Constanta, Gara, Autogara, toate restaurantele si obiectivele turistice principale ale Constantei se afla la 5 minute de mers pe jos.
Avind in vedere ca toate costurile pentru masa, plaja, distractii si orice fel de activitati turistice au valori la jumatate fata de Mamaia, locatia devine o atractie turistica cu un potential maxim si se adreseaza cuplurilor cu pretentii cu sau fara copii.
Capacitatea maxima de cazare a locatiei este de 4 persoane.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
livingliving
parcareparcare
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Dumitrescu Magdalena, Doru Sabau
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare