Apartament Sea View Studio Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Sea View Studio din Constanta

Constanta, str. Pescarilor, nr. 33  
Despre Apartament Sea View Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situat în Constanța, SeaView Studio oferă o unitate de cazare cu vedere la mare, Wi-Fi, parcare gratuit.

Studioul are balcon cu vedere la Marea Neagră, mașină de spălat, bucătărie complet utilată, TV prin cablu, precum și baie cu dus și articole de toaletă gratuite.

Cel mai apropiat magazin se află la 100 de metri, City Park Mall la 5 min cu masina, iar un restaurant este in fata blocului. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 30 de metri de Studio.


Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare