Apartament Patricia Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Patricia din Constanta

Constanta, str. Pescarilor, nr. 39  
Despre Apartament Patricia
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Distanța mică pana la plaja; Distanța mică pana la Mamaia; Distanța mică pana la Delfinariu; Supermarket foarte aproape.

... citeste mai mult

Apartamentul Patricia cu 2 camere decomandate, 65 mp, vedere frontala la mare, situat la 5 minute de mers pe jos de statiunea Mamaia in zona Faleza Nord, mobilat modern, renovat 2014, aer conditionat, centrala termica, wi-fi, TV in fiecare camera, living cu pat matrimonial si pat simplu, dormitorul cu pat matrimonial, capacitate cazare 5 persoane, bucatarie open space utilata complet . (foto 1-8)

Apartamentul Mihaela cu 2 camere decomandate, 75 mp, situat la intrarea in statiunea Mamaia,vizavi de hotel Oxford, 2 minute de mers pe jos pana la plaja , bloc cu paza ,vedere in satul de vacanta,etaj 1, mobilat modern, aer conditionat, wi-fi, TV in fiecare camera, living cu pat dublu si pat simplu, dormitor cu pat dublu, capacitate cazare 5 persoane, bucatarie open space utilata complet. ( foto 9-16)

Apartamentul Lisa cu 2 camere decomandate, 62 mp, situat central la intersectia strazilor Mircea cu B-dul Mamaia, la 10 minute de statiunea Mamaia, la 5 minute mers pe jos de plaja Modern, Tomis Mall si piata Ovidiu, mobilat modern, 2 aparate aer conditionat, wi-fi, TV in fiecare camera, pat dublu si pat simplu in living, pat matrimonial in dormitor, capacitate cazare 5 persoane, bucatarie utilata complet.( foto 17-23).

Apartamentul Alex cu 2 camere decomandate, 60 mp, situat pe B-dul Mamaia, la 5 minute de plaja 3 Papuci , Tomis Mall si piata Ovidiu si la 10 minute de statiunea Mamaia, Mobilat modern, renovat 2014, aer conditionat, wi-fi, TV in fiecare camera, pat matrimonial in living, pat dublu in dormitor, capacitate cazare 5 persoane, bucatarie open space utilata complet.(foto 24-30)
Foto suplimentare si detalii se pot comunica telefonic si prin e-mail. Cazarea se va face dupa ora 12.00, iar predarea cheilor la plecare se face pana la ora 10.00.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
livingliving
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 19 adulți în 4 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Dan
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare