Apartament Oana Constanta, comentarii

Apartament Oana din Constanta

Constanta, str. Dobrila Eugeniu  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Oana Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Oana din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Iasi
( sejur: 31.05.2017 - 05.06.2017 )
10
Apartament curat, mobilat corespunzator, bucatarie dotata cu cele necesare, internet wireless, amplasare in zona linistita, aproape de plaja si Satul de Vacanta. Proprietar serios.

Nu am nimic de adaugat, am fost foarte multumiti de oferta si de conditiile de rezervare.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicu C. - Sihlea
( sejur: 14.11.2016 - 20.11.2016 )
10
Este o locație excelenta. Are un confort la nivel înalt, acesta făcând parte din principalele standarde la care este ridicat apartamentul. Chiar daca are doar doua camere, acestea iti oferă toate condițiile de care ai nevoie.
În al doilea rând, apartamentul este amplasat la 1 minut de cel mai aproape supermarket, la 2 minute de plaja, si la 5 minute de satul de vacanța. Condiții mai bune de atât nici ca se putea. De acum-înainte, atunci cand vine sezonul estival stiu locul potrivit unde imi pot caza familia, si va sugerez si vouă, tuturor care doriți sa mergeți la Constanta, sa contactați Apartament Oana deoarece deține condiții extraordinare, si asa cum am specificat mai sus, o așezare foarte buna.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Nicoara
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare