Apartament Mara 2 si 3 camere Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Mara 2 si 3 camere din Constanta

Constanta, str. Unirii, nr. 108  
Despre Apartament Mara 2 si 3 camere
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
OFER spre inchiriere IN regim hotelier apartamente CU 2 SI 3 camere mobilate SI utilate modern PE perioada sezonului estival CU AER conditionat.apartamentele sunt situate IN cartierul tomis nord ciresica langa satul DE vacanta DIN mamaia PE bulevardul alexandru lapusneanu, strada dispensrului NR 6,strada capitan dobrila eugeniu ,strada cismelei ,strada suceava SI IN zona rezidentiala faleza nord PE strada pescarilor ,strada uniri ,bulevardul mamaia .Apartamentele sunt situate in blocuri de apartamente normale nu in ansable rezidentiale.Referitor la pretul inchiriere difera in functie de locatie distanta pana la plaja si dotarile apartamentului.diatanta aprtamentelor fata DE plaja este IN functie DE locatie .SE face CAM 10,15 minute DE mers PE JOS pana LA plaja (200M -700M pana LA satul DE vacanta DIN mamaia SI IN zona faleza nord 200 M -700M pana LA hotelul malibu DIN mamaia ).rezervarea SE face NU MAI telefonic NU raspun LA email.


Capacitate totală: 44 adulți în 10 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
1 vot 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Marius
0799 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare