Apartament Luminita Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Luminita din Constanta

Constanta, aleea Melodiei nr.2, bl.24c, sc.E,AP 86,, nr. -  
Despre Apartament Luminita
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Proprietar,Inchiriez la cheie in regim hotelier apartament cu doua camere/semidecomandat pe timpul sezonului estival.

Apartamentul este situat intr-o zona linistita, foarte aproape de Satul de Vacanta, plaja Mamaia.
Apartamentul se afla la etajul 1, renovat recent, mobilat si utilat complet, dupa cum se poate vedea in poze (tv LCD, Internet Wi-fi, frigider, ustensile de bucatarie , aer conditionat,masina de spalat, lenjerii de pat, totul foarte curat).

Pretul variaza in functie de perioada de inchiriere. (restrânge textul)


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Nitu Ana Maria
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare