Apartament Luca Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Luca din Constanta

Constanta, str. Unirii, nr. 22 E  
Despre Apartament Luca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Vedere frontală la mare. Apartament prietenos. Plaja în fața blocului, liniștită și curată. Recomandabil familiilor, grupurilor mici. Zonă centrală.

... citeste mai mult

Apartament situat la 50m de plaja, amenajata vedere totala la mare, etajul 4 din 8 dotat cu lift, mobilat modern toate utilitatiile. Apartamentul se afla intr-o zona rezidentiala si foarte linistita in Constanta,dimineata se poate admira rasaritul soarelui iar noaptea o priveliste incintatoare cu portul turistic Tomis si centrul vechi al Constantei vazute dynspre mare .Apartamentul se afla la max. 2 KM de statiunae Mamaia . Find pe malul marii se poate face baie in mare la orice ora din zi sau noapte.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet prin cabluinternet prin cablu
livingliving
parcareparcare
sala de mesesala de mese
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
frigider in camerafrigider in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare