Apartament La Mare Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament La Mare din Constanta

Constanta, str. Capitan Dobrila Eugeniu, nr. 2  
Despre Apartament La Mare
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Va oferim cazare in Constanta intr-un apartament de 2 camere, decomandat, situat intr-o zona usor accesibila, la 5 min de mers pe jos de City Park Mall si 10 min de intrarea in statiunea Mamaia.

Apartamentul este recent amenajat, dotari moderne, aer conditionat, exista tv in fiecare camera, internet wireless, super market la parterul blocului.

Va asteptam cu drag!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 4 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare