Apartament Giorgiana Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Giorgiana din Constanta

Constanta, aleea Branduselor, nr. 5  
Despre Apartament Giorgiana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
1 recenzii

- proprietari draguti si maleabili - loc linistit - pret excelent

... citeste mai mult

Apartament cu doua camere, decomandat,circular, mobilat,complet utilat, il inchiriez in regim hotelier, la preturi avantajoase. Locatie: langa City Park Mall,la 5 min de statiunea Mamaia si de Delfinariu. Tarifele se negociază in funcție de numărul de persoane.


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare