Apartament City Loft Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament City Loft din Constanta

Constanta, bd-ul I.C.Bratianu, nr. 54A  
Despre Apartament City Loft
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartament 2 camere, in cladire noua, cu vedere panoramica de la inaltime a orasului, pentru maxim 4 persoane, dotat cu pat dublu in dormitor si canapea extensibila in living, internet gratuit, cablu tv, aer conditionat, bucatarie utilata, cladirea are lifturi, locuri de parcare disponibile gratuit pe bulevard.


Capacitate totală: 4 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 03.01.2017 - 15.06.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare