Apartament Best Summer Constanta, comentarii

Apartament Best Summer din Constanta

Constanta, str. Umbrei, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Best Summer Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Best Summer din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adrian B. - Iasi
( sejur: 02.07.2016 - 15.07.2016 )
9.7
Domnul Marius Petrisor este o gazda minunata. Cand am ajuns ne astepta un cos cu bunatati si bauturi reci care a fost absolut minunat dupa o zi intreaga de condus. Pe parcursul sejurului s-a interesat constant de nevoile noastre.
Ca si functionalitate, apartamentul este chiar ok, oferind cam tot ce ar putea sa isi doreasca cineva (frigider care chiar raceste bine, plita electrica, microunde, vase, vesela, etc.). Baia este proasoat renovata si arata chiar bine.
Ca si amplasare este la maxim 10 min de mers pe jos fata de satul de vacanta. In zona sunt magazine de la Profi, Carrefour Market si un pic mai departe Mega Image.
Un alt mare plus este faptul ca se afla la parter si este permanent umbra. Noi, in 2 saptamani, cred ca am deschis de maxim 2 ori aerul conditionat. E un apartament foarte racoros.
Noi ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni.

Am avut o singura sugestie de imbunatatire si anume montarea unui zavor la usa de la baie si domnul Marius Petrisor a fost foarte receptiv la propunerea noastra.
Răspunsul unității: ( 13.09.2016 )

Solicitarea dumneavoastra va fi rezolvata, va multumim !!
Impresiile lăsate de turisti, cu plusuri si minusuri ne ajuta sa îmbunătățim calitatea serviciilor oferite, de care vor beneficia si alti clienti !!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cristian K. - Vinga,jud.arad
( sejur: 18.08.2015 - 19.08.2015 )
9
Apartament curat dotat cu tot ceea ce trebuie.Gazde foarte amabile.Aproape de plaja,de satul de vacanta si supermarket.Cu siguranta vom reveni.Recomand.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Ion Gabriel M. - Razvad Jud.dambovita
( sejur: 23.07.2015 - 26.07.2015 )
9.2
O gazda buna si amabila. E perfect ca e aproape de satul sa vacanta si supermarketuri.

Baia ar trebuii un pic modernizata.
Răspunsul unității: ( 26.04.2016 )

Tinem cont de recomandarile clientilor nostri, motiv pentru care baia a fost renovata total !

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare