Apartament Belvedere Constanta, comentarii

Apartament Belvedere din Constanta

Constanta, str. Dispensarului, nr. 12  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Belvedere Constanta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Belvedere din Constanta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihai - Iasi
( sejur: 26.07.2013 - 01.08.2013 )
9.2
Curat, apartament frumos, spatios, dulapuri arhisuficiente, paturi comode, televizoare noi, aer conditionat. Farmacie, magazin alimentar si statie de taxiuri in imediata vecinatate. Distanta redusa fata de Mamaia si Citypark. Proprietar foarte de treaba.

Ar trebui o draperie in una din camere deoarece bate soarele dimineata chiar in ochi.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Manuela - Bucuresti
( sejur: 22.06.2013 - 25.06.2013 )
9
Curat, camere renovate, parchet, gresie, faianta, mobilier nou, apt. Spatios, apa calda, foarte aproape de satul de vacanta si de plaja, zona civilizata, bloc curat, merge liftul :), magazine alimentare in imediata apropiere. Multumim !

As sugera bucataria sa fie mai bine dotata cu vesela (castronase, cani, pahare, tacamuri, cutite etc.) si ar fi binevenit un minim strict necesar de prosoape de bucatarie, chibrite, sare, ulei, zahar etc.; ne-am descurcat cam greu cu pornit/inchis butelia; la tv sonorul este defect/fluctuant frustrant pt copii :(; ar mai fi necesara o draperie/jaluzea in dormitor.
Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 16.05.2013 - 19.05.2013 )
8.3
Aproape de statiune, apa calda non stop, curatenie.

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi
CONTACT
Adrian
0766 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare