Apartament Ambiance Constanta - TURIST INFO .ro

Apartament Ambiance din Constanta

Constanta, str. Mircea, nr. 94  
Despre Apartament Ambiance
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul este compus din 4 camera si are capacitate 6 locuri de cazare. Apartamentul este intr-un bloc de locuinte, la etajul 1 din 4, amplasat in zona ultracentrala din Constanta. In spatele blocului se afla plaja Constanta (3 min), in partea de sud este zona veche, peninsulara, cu portul Tomis si piata Ovidiu, in partea de nord la mai putin de 5 km se afla statiunea Mamaia.

Zona abunda de parcuri, terase, cafenele, restaurante si magazine. Apartamentul este stradal, are peste 110 mp suprafata si este destinat exclusiv inchirierii in sistem hotelier. De aceea dispune de toate dotarile necesare si de confort la un inalt standard, apartamentul fiind compus din 4 camere, cu 6 locuri pt cazare, doua grupuri sanitare si bucatarie dotata ultramodern cu tot ce este necesar. Apartamentul dispune de aer conditionat.
Exista si locuri de parcare, zona fiind una linistita.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Bogdan Vecerdea
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare