Pensiunea Leone Cluj Napoca, comentarii

Pensiunea Leone din Cluj Napoca

Cluj Napoca, str. Traian Vuia, nr. 91  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Leone Cluj Napoca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Leone din Cluj Napoca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Constantin S. - Medias
( sejur: 20.04.2016 - 21.04.2016 )
9.2
- seriozitate
- preturile practicate de pensiune si raportul pret-calitate
- curatenia si atentia doamnei administrator si pentru cele mai mici detalii

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Alina - Arad
( sejur: 22.06.2015 - 23.06.2015 )
7.8
Aproape de aeroport
Pret mic pe camera

Peretii intre camere foarte subtiri. Mi-am auzit vecinul de camera sforaind. Toate arterele din Cluj sunt circulate, inclusiv aceasta, zgomot
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Dan - Bucuresti
( sejur: 26.11.2014 - 27.11.2014 )
6.3
In linii mari mi s-a parut un loc dragut,dar potrivit pentru perioadele mai calduroase ale anului.Cred ca este loc si de mai bine!

Am rezervat camera matrimoniala, care fiind situata la mansarda, este putin incomoda ptr persoane peste 1,80 mai ales ca pilota este foarte ingusta si daca cei doi soti sunt mai plinuti...dorm dezveliti; nu prea mi se pare practic ca baia este situata pe hol si este la comun cu celelalte 5-6 camere de pe acelasi palier;fiind situata pe o strada foarte circulata, ziua este cam mare zgomotul.
Răspunsul unității: ( 05.11.2015 )

Buna ziua. Sunt 5 camere in total pe acel palier, de obicei nu sunt ocupate toate. Fiind la soseaua principala, (foarte usor accesibila pt toata lumea) normal ca e zgomot. Paturile si lenjeria de pat sunt standard: 150/200, procurate din comert. Pt clientii atipici se furnizeaza lenjerie de pat suplimentara. O zi buna!

Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi
CONTACT
Ioana
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare