Hostel Vointa Cluj Napoca - TURIST INFO .ro

Hostel Vointa din Cluj Napoca

Cluj Napoca, aleea Profesor Valeriu Bologa, nr. 55 A  
Despre Hostel Vointa
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Raport calitate - pret excelent. Personal amabil si primitor. Camera de 8 paturi unde am fost cazati era spatioasa, doar 2 paturi erau supra-etajate, restul normale. Desi baia era comuna, am apreciat faptul ca exista o baie separata doar pentru fete (cu wc, chiuveta si dus).

... citeste mai mult

Locatia de cazare 'Vointa' rezervat cu prioritate pentru grupuri organizate de sportivi, elevi, studenti, etc. Este situata intr-o zona privilegiata având ca vecini, centrul comercial Iulius Mall, ansamblu rezidential 'Viva City', Facultatea de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor si Universitatii 'Dimitrie Cantemir'.

Deplasarea spre locatie mai este avantajata de transportul local care face legatura doar în câteva minute cu centrul istoric al clujului, piata garii, aeroportul, stadionul 'Arena', sala sporturilor 'Horea Demian', bazinul de înot, numeroase Institutii medicale etc.

Dispunem de 14 camere pentru cazare din care 3 apartamente cu 2 camere de cate 2 si 3 locuri si grup sanitar (apartamentele sun compuse din 2 camere si un grup sanitar) si camere cu 6, 8 si 10 locuri pentru grupuri organizate.

Camerele sunt dotate cu tv, internet. Dispunem de sala de conferinta in jur de 60 locuri + bucatarie si sala de mese.
FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
seif la receptieseif la receptie
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
1 vot 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 37 adulți în 10 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 02.07.2017 - 01.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare