Garsonierele Bizet Cluj Napoca - TURIST INFO .ro

Garsonierele Bizet din Cluj Napoca

Cluj Napoca, str. Motilor, nr. 14  
Despre Garsonierele Bizet
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Nota 9.8/10
7 recenzii

Localizarea centrala a fost motivul pentru care am ales aceasta locatie. 5 min de mers pe jos pana in centrul vechi al orasului. Totul a fost perfect. Garsoniera are tot ce ii trebuie: mobila este foarte noua, chicineta este echipata cu tot ce este necesar, parcare chiar in curte.

... citeste mai mult

Nu avem disponibilitate pentru Untold Festival si Electric Castle.
Garsonierele duble sau triple (cca 20mp) sunt situate in Centru pe renumita Cale a Motilor, fie la nr.14 fie la nr.20, in imediata vecinatate a Primariei Municipiului Cluj Napoca, la 3-4 minute fata de Parcul Central al orasului si doar 4-5 minute fata de renumita strada Clinicilor cu numeroase clinici si spitale. In apropiere se afla Parcarea Primariei ce se desfasoara pe mai multe etaje supraterane.
Garsonierle au bai proprii, bucatarii americane bine utilate, acces direct si individual la etajul 1, fie cu un pat dublu, fie cu un pat dublu plus un pat de o persoana in garsonierele triple, Tv led, peste 200 canale tv prin cablu, fier calcat, wifi gratuit etc


Capacitate totală: 16 adulți în 6 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 04.02.2017 - 22.11.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare