Pensiunea Steaua Nordului Ciucea - TURIST INFO .ro

Pensiunea Steaua Nordului din Ciucea

comuna Ciucea, sat Vinători, str. Poic, nr. 294  
Despre Pensiunea Steaua Nordului
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Steaua Nordului este situata la 12 km de loc. Ciucea aflata pe soseaua europeana, ce leaga orasele Cluj - Oradea, intr-un tinut pitoresc de munte, sub padure.

Pensiunea este amplasata intr-un cadru natural, departe de aglomeratia si poluarea urbana, este dotata cu 5 camere spatioase, moderne, fiecare avand baie proprie, tv, dispuse pe un nivel.

La parter se afla o sala de mese, un living cu semineu, 2 bai si bucatarii complet mobilate si utilate unde oaspetii isi pot pregati mancarea.

Afara se poate face gratarul pe o terasa ce are o priveliste minunata.

Loc de parcare în curte.

Pensiunea este finalizata in aprilie 2017.


Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Pop Ioan Samuel
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare