Pensiunea Apfelhaus Cisnadioara - TURIST INFO .ro

Pensiunea Apfelhaus din Cisnadioara

Cisnadioara, str. Merilor, nr. 4 ( la aprox. 12.9 km de centrul loc. Sibiu )  
Despre Pensiunea Apfelhaus
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Apfelhaus este situată în localitatea Cisnădioara, jud.Sibiu, pe valea de Argint, unde casele Cisnădioarei de sub poala dealurilor cuprinse de ample livezi cu meri și cireși sunt dominate de cetatea cu bazilică în stil romanic.

Așezarea păstrează și astăzi stilul săsesc tradițional cu gospodării izolate dar cu gradini înflorate și pomi fructiferi.
Construcția principală a pensiunii adăpostește la parter 2 restaurante (cel românesc și cel săsesc), cu mobilier din lemn masiv, totalizând 100 de locuri, iar la etaj, din holul interior se face accesul spre cele 5 camere cu utilitățile aferente.

Al doilea corp de cladire denumit “Vila Florilor” este alcătuit din 3 camere cu câte doua paturi și a fost de fapt prima clădire finalizată, iar al treilea corp de cladire pune la dispoziția oaspeților 9 camere cu baie proprie și balcon.

O altă construcție, “Pub D’Agostina” deține o sală generoasă multifuncțională, pentru organizări de evenimente, sală de conferințe, discotecă cu instalații audio-video, aer condiționat, un bar generos, și grill.

Terasele cu cele 220 de locuri constituie o componentă notabilă a complexului, fiind preferate de oaspeții noștri primăvara, vara și toamna.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
foisor in curtefoisor in curte
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
pat bebepat bebe
plata cu cardulplata cu cardul
restaurantrestaurant
room serviceroom service
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
scaun bebescaun bebe
semineusemineu
terasaterasa
teren de sportteren de sport
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
jacuzzi in camerajacuzzi in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 37 adulți și 2 copii în 15 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Liviu Durdun
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare