Camere de închiriat La Raducu In Delta Dunarii Chilia Veche, comentarii

Camere de închiriat La Raducu In Delta Dunarii din Chilia Veche

Chilia Veche, str. Dunarii, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat La Raducu In Delta Dunarii Chilia Veche


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat La Raducu In Delta Dunarii din Chilia Veche:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ioana - Sibiu
( sejur: 12.07.2017 - 19.07.2017 )
8.3
Liniste, curatenie, gazda amabila, mancare gatita (majoritatea din peste) foaaarte gustoasa si in cantitati mari. Noi am ales sa ni se gateasca (15 lei/ per mic dejun si 45 lei pers pranz tarziu-cina) dar erau si grupuri ce-si pregateau singuri mesele. Am facut excursii cu barca pe canale unde am vazut pasari, nuferi, broaste testoase, am pescuit, peisaje de vis!
Am avut camere racoroase, cu plasa de tantari. Dupa ce am pescuit, gazdele au aranjat cu un localnic care sa ne curete pestele. Tot ei ne-au ajutat sa gasim o caruta cu care sa facem un tur al Chiliei si sa ne duca la vapor dimineata la intoarcere.

Ar fi util sa fie o lista cu excursiile ce se pot face cu barca, cu preturi, a fost putin dificil pana am gasit ce activitati putem face, cu cine sa vorbim, la ce ora se pleaca/ajunge. Nu prea sunt zone bune de pescuit in zona, decat daca va duce cineva cu barca (costa aprox 300 lei, in functie de cat vreti sa stati sau cat de departe se merge).
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dumitru M. - Pitesti
( sejur: 02.06.2017 - 04.06.2017 )
9.7
Plimbarea pe canale la Pădurea Letea.
Naturalețea!

Răspunsul unității: ( 05.07.2017 )

Multumim mult pentru aprecieri si ne bucuram ca v-a priit timpul petrecut la noi. Zile bune si frumoase in continuare va dorim !

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Iulia
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare