Pensiunea La Padure Cheia, comentarii

Pensiunea La Padure din Cheia

Cheia, zona Valea Popii, la 12.8 km de Cheia, nr. 769H  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea La Padure Cheia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii La Padure din Cheia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ioana - Bucuresti
( sejur: 16.04.2016 - 17.04.2016 )
8.3
Locatie, liniste, camere placute, pat confortabil, foisor, spatiu generos, curatenie. Am putut petrece peste noapte - grup de 16 persoane.

Putin cam greu de nimerit din DN1A. Nu ar strica un indicator. Ustensilele din bucatarie ar putea fi mai diversificate, mai numeroase (nu a fost totusi nevoie sa semnalam acest lucru).
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Razvan
0725 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare