Complex Turistic Fortul Doftanei Cheia, comentarii

Complex Turistic Fortul Doftanei din Cheia

Cheia, str. Valea Doftanei, la 28 km de Cheia, nr. 42  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Fortul Doftanei Cheia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Fortul Doftanei din Cheia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Cristian - Bucuresti
( sejur: 03.05.2013 - 06.05.2013 )
9.5
Anul acesta am ales sa petrecem sarbatorile pascale in cadrul unui complex turistic aflat la inceput de drum, inaugurat in octombrie 2012, situat in localitatea Bradet, langa orasul Sacele in apropierea Brasovului pe dn1A Cheia. L-am descoperit intamplator in cadrul unui alte iesiri avute in decembrie anul trecut tot in Bradet la un alt complex. Trona impunator pe un delusor in apropierea drumului. Am vazut online ca au si dansii oferta de Paste cu all inclusive si am decis profitam de ea. Nu am gasit nicaieri in mediul online vreo impresie asupra acestui complex insa am fost convinsi de discutia avuta telefonic cu proprietarul, domnul Marius Oancea care la un moment dat in cadrul discutiei a spus: ` Va astept cu drag sa calcati pragul casei mele. La final va rog sa-mi dati nota si daca veti nemultumiti de ceea ce eu am sa va ofer, va voi returna banii fara nici un fel de problema`. In aceiasi zi m-am dus la banca si am achitat integral contravaloarea pachetului de Paste all inclusive de 2 x 550 lei si am zis `que sera, sera! `
Fortul Doftanei este numele acestui complex sau mai bine zis acestei adevarate oaze de relaxare si confort de 4 stele pline. Daca ar fi sa folosesc un singur cuvant pentru a descrie experienta noastra in cele 4 zile petrecute la Fortul Doftanei acesta asta fi: exceptional. Totul este mult prea frumos, mult prea bine pus la punct si relativ greu de crezut ca asa ceva poate exista intr-un catun de munte si ca poti avea parte de el la un pret decent.
In complex sunt 6 vile gemene sau mai bine zis 6 case de vacanta identice fiecare avand un living spatios mobilat modern, o bucatarie, 3 dormitoare matrimoniale si 2 bai. Fiecare dormitor are balcon propriu `dotat` cu o priveliste de vis.
Fiecare dormitor este mobilat lux, paturile au saltelele extrem de confortabile cu lenjerii placute la atingere cu perne pe care chiar poti pune capul si poti adormi linistit.
Restaurantul complexului este de tip rustic cu bucatari priceputi in arta pregatirii

Nu avem nici un fel de nemultumire.
Comentariu util ?
17 voturi 4 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare