Casa de vacanță La Teleajen Cheia, comentarii

Casa de vacanță La Teleajen din Cheia

Cheia, Valea Popii, Cheia, nr. 728  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță La Teleajen Cheia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță La Teleajen din Cheia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Eduard - Bucuresti
( sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015 )
9.8
O cabana de vis, un loc unde poti sa te relaxezi, deconectezi de probleme cotidiene. Sunt 5camere DBL dar exista 2 paturi extensibile, deci 12 persoane se pot caza lejer. Exista semineu cu lemne in living, superb. Curtea este mare, cu tot ce este nevoie pentru o odihna placuta. Am cerut lemne de la proprietar pentru gratar, si a fost foarte amabil.

Comentariu util ?
7 voturi 14 voturi
CONTACT
Solicită cazare