Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestrita Cetate - TURIST INFO .ro

Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestrita din Cetate

comuna Cetate, sat Orheiu Bistriței, -, nr. 1  
Despre Pensiunea Agroturistica Laleaua Pestrita
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiune agroturistica situata la 10 km de municipiul Bistrita, pe DJ 173, intre localitatile Orheiu Bistritei si Ragla, la cca 15 minute de mers cu masina, langa padurea de stejari seculari, unde se afla si rezervatia naturala cu "Laleaua pestrita".

Avem 3 camere cu paturi duble si 3 camere cu pat matrimonial, bucatarie dotata, sala de mese pentru 50 persoane, spatiu de plimbare, loc de joaca pentru copii, un lac de 0,2 ha populat cu crap.

Se pot face plimbari pana la cabana de vanatoare Dealul Negru, Aluneasa.


Capacitate totală: 12 adulți în 6 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Pintea Ilie Danut
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare