Pensiunea Martin Ceahlau, comentarii

Pensiunea Martin din Ceahlau

comuna Ceahlau, sat Ceahlău, str. Poieni, nr. xx ( la aprox. 4.2 km de centrul loc. Durau )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Martin Ceahlau


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Martin din Ceahlau:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mariana M. - Iasi
( sejur: 13.07.2012 - 15.07.2012 )
9.2
Vila Martin este cotata la 2 stele, dar cu siguranta merita mai mult. Cred ca a fost construita, finisata , decorata de proprietari pentru ei, nu pentru a fi inchiriata. Proprietarii sunt oameni deosebiti si relaxati, merita 10+.
Plusuri:
*locatia (la 10 minute de Durau) pe un drum laturalnic in interiorul padurii, pentru o atmosfera aparte si o temperatura foarte placuta (mai ales cand mergi in weekendul cel mai calduros din vara asta in Romania)
*foisor + loc gratar
*apa de izvor in apropiere unde puteti "pescui" berea lasata la rece (desi exista frigider, bucatarie, crama dotate complet)
*posibilitatea de a merge cu atv-ul
*apropierea de Durau, de unde va puteti completa proviziile (mancare, inghetata, apa ..)

Probabil salteaua/patul din camera unde am fost cazati.
Apa curenta este de izvor, deci si presiunea este mica.
Pentru o femeie insarcinata in luna 8 (ca mine) - cam multe scari de urcat/alergat dupa celalat copil de 3.5 ani. Posibil sa existe posibilitatea de cazare si la parter. Deci nu e recomandabil gravidelor dupa luna a 7-a. ;)))
Comentariu util ?
18 voturi 9 voturi
CONTACT
Doina Gorgos
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare