Pensiunea Dochita Ceahlau, comentarii

Pensiunea Dochita din Ceahlau

comuna Ceahlau, sat Ceahlău, str. Ceahlau, nr. 214 ( la aprox. 4.2 km de centrul loc. Durau )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Dochita Ceahlau


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Dochita din Ceahlau:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carmen - Iasi
( sejur: 02.10.2016 - 04.10.2016 )
9.5
O pensiune rustica, extrem de placuta, linistita, cu toate dotarile necesare petrecerii unui concediu relaxant.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Viorel C. - Galati
( sejur: 30.12.2014 - 03.01.2015 )
6.3
Frumusetea locului, liniste, gratarul si mai ales foisorul.

Iarna in cabanuta este cam frig, mai ales ca incalzirea se face cu sobe cu lemne si holul ramane descoperit. Dupa cum a spus si proprietarul recomand instalarea unei centrale.
La vesela recomand un numar mai mare de cutite.
La lenjeria de pat recomand pilote.
Comentariu util ?
1 vot 4 voturi

Mihele A. - Ontario, Canada
( sejur: 24.06.2013 - 25.06.2013 )
9.2
Cabana dotata cu tot ce trebuie. Proprietatea este intr-un loc superb cu vedere directa asupra Ceahlaului. Gazdele foarte primitoare, dind ocazia copiilor nostri sa experimenteze `viata la tara`: mulsul vacii, gaini, gustul laptelui si a al oualelor proaspete.

Patul a fost putin cam tare in prima noapte, dar in serile urmatoare, dupa oboseala drumetiilor pe munte, nu am parceput `problema`.
Comentariu util ?
8 voturi 3 voturi

Ionel G. - Barlad
( sejur: 25.05.2012 - 27.05.2012 )
6.8
Zona este frumoasa. Merita un sfarsit de saptamana petrecut in zona. Prezenta unui caine de paza foarte mare si prietnos.

Accesul spre cabana si foarte aproape de cabana se afla grajduri de animale cu gunoaie si resturi de la animale, lucru tare neplacut la sosire si la plecare la plimbare. Lipsa cosurilor de gunoi pentru depozitarea gunoiului. Vesela insuficienta pentru capacitatea de cazare a cabanei (linguri, furculite, cutite, farfurii, pahare). Lipsa unor vase adecvate pentru prepararea unor feluri de mancare (ceaune).
Răspunsul unității: ( 14.06.2012 )

Bucataria cabanei Dochita 1 este dotata cu:frigider,aragaz,cuptor,8 farfurii intinse mari,8 farfurii intinse mici,8 furculite,8linguri ,cutite,platouri,tigai,oale si multe altele.Daca doreati ceaun eu locuesc la 100m de cabana.Daca nr de persoane depaseste capacitatea cabanei (8 locuri),asta nu inseamna ca nu am pus la dispozitie cele necesare.Tin sa precizez ca bucataria nu este o bucatarie profesionala.La o distanta de 150m este un singur grajdi in care este un nr de 2 vaci si nu cred ca este un impediment pentru turisti,ba dimpotriva unii turisti sint incintati sa vada vacutele cind le mulgem.Consider ca acest comentariu scris de Domnul Ionel Gherghescu este un comentariu rautacios.

Comentariu util ?
54 voturi 11 voturi
CONTACT
Todirel Tiganici
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare