Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Dochița 2 din Ceahlău

Ceahlău, sat Ceahlău, str. Principală, nr. 215 -
la aproximativ 4.2 km de centrul localității Durău
   Emil din Zalau
nota: 8
schedule sejur: 05.06.2020 - 08.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este frumoasa, iar locul unde este amplasata si mai frumos. O masa mare la intrare in cabana si alta jos la foisor. Foisorul cu gratar, paraul care curge prin curte, iarba si copacii iti dau buna dispozitie. Doua hamace aduc un plus la tot. In cabana era curatenie. Am avut lemne pentru gratar si ceaun din partea gazdei
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca aproape peste tot mai este loc de imbunatatiri. Mai este nevoie de niste vase in casa, din dus mai curge apa si prin baie, dar cel mai mare minus l au reprezentat paturile (saltele si păturile). Tari si grele....ambele. Cand ma acopeream , parca puneam o coala de tabla pe mine.
   Ioan Viorel I din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 23.01.2020 - 26.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locul este superb!
Dochita 2 arata bine spre foarte bine; de fapt cat se poate de adecvat, atat interiorul cat si curtea imensa!
Proprietarii sunt foarte de treaba: doamna gateste exceptional iar domnul se'ngrijeste din timp sa fie caldura'n camere si celelalte necesare unei gazduiri reusite.
Totodata sunt... Invizibili. :>
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru eficientizarea costurilor si efortului la incalzirea cu lemne, care sunt scumpe chiar si la munte, daca vor considera vreodata sa faca o modificare consistenta, le recomand incalzire(a) (d)in pardoseala si inlocuirea "termopanelor" cu pachete de trei foi de geam (cu argon, distantier "cald", de 52 mm, daca permite tamplaria)
poze recenzie
   Bianca-andreea B din Bacau
nota: 8
schedule sejur: 21.09.2018 - 23.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana arata frumos, locul este amenajat si ingrijit, era destul de curat, foisorul este dotat cu gratar cat si cu ceaun daca preferati sa preparati ceva in el.Ne-a placut ca era amplasata mai la distanta de celelalte cabane si peisajul este frumos.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dupa ce am ajuns am inceput sa preparam ceva la ceaun, afara si bineinteles ca ascultam muzica fiind un grup de tineri.In jurul orei 19 a venit proprietarul zicand ca muzica poate fi tinuta afara pana la ora 22:00 iar mai apoi sa ne mutam in casa. Bineinteles ca i-am zis ca trebuia sa ne zica asta de cand ne-am cazat si nu dupa ce ne-am instalat totul. Raspunsul lui a fost daca nu va convine puteti pleca. I-am cerut niste lemne pentru ceaun raspunsul lui fiind ”mai usor cu lemnele ca e 300 de lei metrul cub. Dupa ora 21:00 ne-am mutat in casa cu muzica. Tin sa mentionez ca nu se auzea afara si mai ales la vecini pentru ca, cabana era amplasata la departare de celalte cabane. In jurul orei 1:00 a venit proprietarul tipand si spunand sa inchidem muzica. In conditiile in care am “testat” daca se auzea si nu se auzea la veicni. Ne-a mai spus ca dimineata sa ne facem bagajele si sa plecam. Tin sa mentionez ca nu avem 15 ani, nu eram adolescenti nebuni sa daramam cabana. Pur si sinplu ascultam muzica in limita bunului simt. La plecare ne-am asigurat ca am lasat totul asa cum am gasit. Inca de cand am ajuns am observat ca proprietarul era foarte incruntat si ne simteam prost, ca si cum ii ceream noi bani nu ii dadeam sa stam acolo. E perfecta pentru oamenii mai in varsta care stiu ca merg acolo doar sa doarma si atat.Pentru tineri care vor sa asculte muzica sau sa se distreze in limita bului simt nu recomand deloc.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru cuvintele frumoase.Daca ar fi totul adevarat ar fi perfect.
poze recenzie poze recenzie
   Mircea din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 16.08.2018 - 20.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona e linistita, cu un parau in imediata vecinatate; cei mici se pot relaxa in hamacele si leaganul de langa cabana.
Se poate face gratar afara la gratarul mare din piatra.
Cabana e frumoasa cu camere dotate minim dar confortabile (proprietarul alimenteaza mereu centrala cu lemne).
Pret foarte bun raportat la ceea ce se ofera. Recomand!
thumb_down
Aprecieri negative:
Frigiderul ar trebui schimbat; au fost ceva probleme cu evacuarea apei la cabina de dus de la etaj.
   Nicolae din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 06.04.2018 - 09.04.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea departe de stradă a făcut ca singurul sunet ce l-am auzit să fie cel al pârâului din apropiere. Am avut toate cele necesare la bucătărie, în zona pentru grătar, terasă, living mare. Totul rustic, pe lemn cu minimul necesar în camere dar suficient.
Gazda aproape nu am vazut-o 3 zile cât am stat cu toate că alimenta mereu centrala cu lemne.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit nici un minus sau ceva ce ar trebui imbunătăţit. Atâta timp cât cauţi liniște, fără fiţe, cabana este locul ideal.
   Maria M din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2017 - 26.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Absolut totul mi.a plăcut! M.am simțit minunat !Locație și peisaj de vis !Abia aștept sa revin !Recomand din toată inima !
   Alin A din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2016 - 26.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc de poveste, unde povestile prind contur si devin reale!!Oameni minunati te asteapta si iti fac sederea un vis frumos, aproape fara sa stii ca ei exista...voi/vom reveni cu mare drag!!
   Irina din Iasi
nota: 8.17
schedule sejur: 30.04.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie superba! Cabana foarte frumoasa. Gazde primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Frigiderul nu functioneaza.
   Alexandru A din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 27.12.2014 - 03.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut o saptamana foarte frumoasa la munte in Ceahlau, totul e la superlativ daca mai prinzi si zapada asa cum a fost in perioada cand am fost noi, locatia este amplasata exact cum trebuie, adica nici departe de drum, dar nici nu se circula in zona in care este. Cabana dispune exact de tot ceea ce se vede in pozele expuse, iar afara locul pentru facut mancare la gratar si la ciaun, balansoarele, raul care curge prin fata cabanei sunt o completare minunata. Sa nu-l uitam nici pe Mark, un Saint Bernard prietenos si blanos cu care ne-am jucat toti. Noi ne-am pregatit singuri mancarea, deorece ne face placere, dar gazdele sunt pregatite si dispuse sa te serveasca cu preparate traditionale proaspete si de precizat ca putin mai jos de cabana este o pastravarie unde noi am comandat pastravi afumati si proaspeti. In concluzie se poate petrece un concediu foarte linistit si frumos, peisajul e minunat, amplasarea cabanei deasemeni, iar traseele montane sunt la superlativ(decat ca cei de la consiliul local au introdus o taxa pentru a te putea plimba prin muntii nostri).
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul lucru care ne-a lipsit noua a fost un dulap in camera,deoarece nu ai unde sa-ti pui hainele mai ales daca stai mai mult de trei zile, este adevarat ca vazusem si in poze ca nu este, dar poate pe viitor se va gasi un locusor in care sa se amplaseze, deoarece ar fi chiar util si necesar.
   Cristian C din Iasi
nota: 8.67
schedule sejur: 24.01.2014 - 26.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc frumos, retras unde te poti relaxa in voie si in intimitate. Cabana este f ok vis a vis de pret, totul este curat, proprietaru ne a asteptat cu lemne pt gratar, a incalzit cabana de dim....si este f de treaba. Recomand cu caldura!
   Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.05.2013 - 18.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tin sa precizez ca rezervarea a fost facuta pentru Cabana Dochita 1, dar a intervenit ceva si am fost cazati in Dochita 2. De aceea recenzia nu o pot scrie decat aici.
Domnul proprietar este foarte de treaba, ne-a asteptat, cu toate ca noi am intarziat destul de mult.
Cabana (Dochita 2) este de nota 10, din toate punctele de vedere. Este un loc in care te poti relaxa, este foarte curat, cu foarte multa verdeata. Toate camerele sunt curate si aranjate. Puteti manca/bea in 4 locuri diferite: in cabana, la iesire in cabana, jos in locul special amenajat langa gratar, si.. Pe iarba :) Aveti tot ce va trebuie (2 bai, bucatarie, tacamuri pt 8 persoane, lemne de foc, 2 hamace, parau, peisaje etc).
Din partea noastra totul a fost perfect si ne pare rau ca am stat doar o noapte, dar cu siguranta vom reveni.
Va multumim pentru tot.

p.s. Sfaturi pentru trasee pe munte puteti cere de la domnul proprietar, fapt pentru care ii multumim inca odata.
   Marian Petrica M din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 01.08.2011 - 07.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona linistita retrasa, camere cu paturi confortabile, peisaj superb, acces relativ scurt (cu masina) spre statiunea Durau si traseele din Ceahlau.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ceva probleme cu evacuarea apei la dusuri, o latura a cabanei are vedere spre un parc de utilaje grele, poate fi rezolvat printr-un paravan din nuiele sau rogojini
CONTACT
Todirel Țigănici
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Todirel Țigănici
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0721 179 506
WhatsApp