Pensiunea Casa Zan Cavnic, comentarii

Pensiunea Casa Zan din Cavnic

Cavnic, str. Ciresului, nr. 10A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Zan Cavnic


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Zan din Cavnic:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Olivia S. - Cluj Napoca
( sejur: 13.01.2012 - 15.01.2012 )
9.2
Pretul este foarte bun, iar distanta fata de partii de aproximativ 6 km; este complet utilata, nu trebuie sa va duceti nimic de acasa (cu exceptia cazului in care doriti neaparat sa aveti propriile tacamuri). Vecinii au fost foarte saritori, ne-au ajutau chiar sa facem partie pentru a dezapezi masinile.

Este evident ca aceasta casa a fost construita nu cu intentia de a fi candva inchiriata; dar acest lucru nu este un aspect negativ, din contra, ea are un aer cald, primitor si iti ofera toate utilitatile de care ai nevoie.
Comentariu util ?
9 voturi 1 vot
CONTACT
Doina Zan
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare