Cabana SuperSki Cavnic - TURIST INFO .ro

Cabana SuperSki din Cavnic

Cavnic, str. Maramuresului, nr. 22  
Despre Cabana SuperSki
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana SuperSki este situata chiar la baza partiei Roata 1, langa locul de pornire al telescaunului, cu acces usor, chiar din drumul principal.

Este structurata pe 2 etaje.
La primul etaj este 1 baie (dotata cu WC, cabina de dus, chiuveta), un living cu o bucatarie (masa de 6 persoane, canapea extensibila de 2 locuri, TV cu sistem de sonorizare, masina de spalat vase, cuptor electric, hota, plita electrica)
La al doilea etaj exista 2 dormitoare (fiecare cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibil pentru 1 persoana) si o baie (dotata cu WC, cabina de dus, chiuveta).

Capacitate maxima: 6 adulti si 2 copii.


Capacitate totală: 6 adulți și 2 copii în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.04.2017 - 30.11.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare