Casa Saveta Capu Campului - TURIST INFO .ro

Casa Saveta din Capu Campului

Capu Campului, str. Bahna, nr. 470 ( la aprox. 14.3 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Despre Casa Saveta
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situata in localitatea Capu Campului la nord-vest de statiunea turistica Gura Humorului la poale de padure cu acces usor pe drum asfaltat si drum comunal, in fosta gospodarie a bunicii Saveta.

Drumul de la Gura Humorului la Capu Campului presupune 14 km de drum asfaltat si 1km de drum comunal repesctiv maximum 20 de minute. Aveti la dispozitie pentru inchiriere 3 camere din casa de vacanta a familiei situata in Capu Campului.

Exista salon pentru luat masa 12-20 persoane, tv, bucatarie cu dotari complete. Camerele sunt dotate cu un pat pentru doua persoane, dulap cu 2 usi, noptiere si comoda. Suprafata camerelor este de peste 12 m patrati fiecare.

Fiecare camera are baie proprie cu dus.

Padurea, de fapt Obcinile Bucovinei, incep de langa cabana. Terenul ofera posibilitati de drumetie in conditii de relief usoare permitand accesul persoanelor de toate varstele.

Obieciuri populare bine conservate.

Exista posibilitatea servirii mesei preparate pe cont propriu dar si prin intelegere cu o familie de gospodari de toata nadejdea care pot servi mancaruri in traditia locala in conditii de igiena.

Se pot face deplasari la monumente istorice, religioase, etnografice sau naturale din zona, pana la Botosani sau Piatra Neamt, Vatra Dornei, pe o raza de maximum 100 km.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
barbar
echitatieechitatie
ferma proprieferma proprie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
se accepta animalese accepta animale
spalatoriespalatorie
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 12 adulți în 6 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Adrian, Florin
0757 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare