Hotel Cristal Cap Aurora, comentarii

Hotel Cristal din Cap Aurora

Cap Aurora, str. Aldea, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Cristal Cap Aurora


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Cristal din Cap Aurora:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Stefania - Bucuresti
( sejur: 13.08.2016 - 14.08.2016 )
7
Hotelul este foarte aproape de plaja Cap Aurora. Distanta foarte mica si fata de plaja Jupiter.

-Parcarea se plateste separat. Cred ca este singurul hotel care are parcare cu plata desi pe site nu se specifica acest lucru. Am solicitat camera cu vederea la mare si balcon dar nu mi s-a oferit asa ceva. Am semnalat la receptie si am primit in final o camera cu balcon dar cu vederea...spre terasa neingrijita a intrarii in hotel.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Alexandra D. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 28.07.2016 )
10
Nu am mai plecat la mare in perioada respectiva, insa ceea ce am apreciat la aceasta unitate de cazare este profesionalismul de care au dat dovada, in sensul ca am uitat complet sa anulam rezervarea, iar in ziua in care trebuia sa ne cazam am fost sunata in jurul orei 14 in legatura cu apartamentul care era inca liber pentru noi. Apreciez seriozitatea si cu siguranta ne vom caza aici in viitorul apropiat.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Hotel Cristal
0241 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare