Pensiunea Casa Poveste in Bucovina Campulung Moldovenesc, comentarii

Pensiunea Casa Poveste in Bucovina din Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc, str. Sandru, nr. 35  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Poveste in Bucovina Campulung Moldovenesc


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Poveste in Bucovina din Campulung Moldovenesc:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ion N. - Oradea
( sejur: 29.08.2013 - 01.09.2013 )
9.8
Zona foarte frumoasa si linistita poate constitui un punct de plecare pentru vizitarea manastirilor din zona, gazde atente si prietenoase
am remarcat locul de joaca pentru copii si iazul cu pesti (pescuitul a fost distractiv).

Drumul de acces (800-1000m)pietruit, baia mica(usa de la baie nu se deschide complet din cauza cabinei de dus),lipsa semnalizarii pensiunii.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicusor T. - Galati
( sejur: 05.08.2013 - 10.08.2013 )
9
-Un foarte bun exemplu de afacere de familie. Felicitari pentru modul de implicare a tuturor membrilor de familie si pentru ideea de a recreea atmosfera traditionala bucovineana.Felicitari ` bucataresei ` !!! Cui ii plac mancarurile gatite traditional sa aleaga regimul < demipensiune >

- Amplasarea unor panori indicatore.
- Finalizarea amenajarii drumului de acces.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Valentina P. - Iasi
( sejur: 03.08.2013 - 04.08.2013 )
9.5
Pensiunea foarte curata si frumoasa, personalul foarte ospitalieri.

Masa nu era tocmai traditional din bucovina
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ioan G. - I.slavici 14. Brasov
( sejur: 31.07.2013 - 03.08.2013 )
10
Un loc de relaxare cum rar intalnesti.
Locatia amplasata intr-un loc linistit cu un peisaj deosebit in mijlocul naturii. Ambianta placuta. Casele veacurilor trecute pastreaza structura din lemn si estetica vremii. Camerele sunt amenajate cu gust si in respect fata de traditia locului. Bucatele traditionale: variate, bine gatite si foarte gustoase.
Voi reveni cu intreaga familie.
Felicitari familiei Savin, pentru felul cum au conceput aceasta pensiune, ca un mic muzeu al satului traditional romanesc.
Familia Gabrian - Brasov

Răspunsul unității: ( 21.08.2013 )

Va multumim atat pentru recenzie, cat si pentru cuvintele frumoase. Va asteptam din nou cu drag impreuna cu toata familia.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Maria D. - Bucuresti
( sejur: 29.07.2013 - 01.08.2013 )
9.8
Atitudinea calda si prietenoasa a gazdelor.
Peisajul rustic, atat in ceea ce priveste cladirile, cat si cu privire la cadrul natural.
Linistea.
Mancarea foarte buna.
Palinca.:)

1. Fiind vara, ne-am pomenit de vreo 2 ori cu albine in camera. In principiu, n-ar fi fost o problema, dar avand un bebe cu noi, a trebuit sa fim atenti si sa le evacuam.

2. Cred ca harta de acces (cea de pe website-ul pensiunii) ar putea fi imbunatatita pt. Ca din ea rezulta ca, odata intrat pe strada Sandru, ca sa ajungi la pensiune, trebuie sa faci prima la stanga (confirm liniei rosii), ceea ce nu este exact. Se merge aproape un kilometru pe strada Sandru (si se lasa in urma multe bifurcatii `la stanga`)si abia apoi se face la stanga spre Casa Poveste. Poate ar fi de folos niste tablite din loc in loc, care sa indice exact directia.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ileana S. - Iasi
( sejur: 30.06.2013 - 02.07.2013 )
9.5
O foarte interesanta colectie de piese antique de la inceputul sec xx va sta la dispozitie in sala de mese. Spatiul comun al celor trei unitati de cazare recreaza spiritul autentic al tihnei dupa un drum lung. Multumiri gazdelor, Doina si Ciprian, pentru ca au avut atata rabdare cu un grup eterogen ca al nostru (o bunica, trei adulti, un adolescent, un pre-adolescent, si un copil).

Calea de acces si detaliile de spatiu verde inca necesita atentie si investitii.
Răspunsul unității: ( 23.07.2013 )

Placerea a fost de partea noastra de a va avea ca oaspeti la Casa Poveste. Va asteptam din nou cu drag in Bucovina. Speram ca spre sfarsitul verii sa finalizam atat calea de acces care dupa cum ati vazut este in lucru, cat si amenajarea spatiilor verzi.

Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi
CONTACT
Savin Ciprian
0753 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare