Hostel Alex Campulung Moldovenesc - TURIST INFO .ro

Hostel Alex din Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc, str. Pinului, nr. 35  
Despre Hostel Alex
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
10 recenzii

Personal amabil,gazda primitoare,peisaj deosebit,mancarea foarte buna,sauna

... citeste mai mult

Hotelul Alex, situat în complexul B. T. T. Din Câmpulung Moldovenesc, are o tradiție impresionantã de peste 30 de ani în domeniul furnizãrii serviciilor de cazare în acest minunat oraș montan.
Amplasamentul are o valoare deosebitã, hotelul gãsindu-se într-o zonã aflatã în apropierea principalelor cãi de acces ale municipiului (gara, dn 17).

De-a lungul existenței noastre, am reușit sã ne ridicãm de fiecare datã la nivelul exigențelor vizitatorilor noștri. Fie cã au fost înalte delegații politice interne și internaționale, fie cã au fost simpli turiști, cu toț ii au plecat mulțumiți de serviciile de cazare și de restaurant oferite, mulți revenind cu plãcere.

Hotelul alex se oferã nu doar ca un minunat loc de popas ci și ca un ambient ideal pentru conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale. În minunatul ambient montan din inima Bucovinei, hotelul alex vã întâmpinã cu o paletã deosebit de largã de oferte și servicii turistice printre care amintim: mese cu specific bucovinean, diverse spectacole artistice excursii și drumeții în deosebitul spațiu montan din zonã.

Rarãul a devenit în ultimii ani un reper obligatoriu în calendarul competițional al sporturilor extreme. Pentru amatorii de cãțãrare existã trasee omologate ca Piatra Șoimului, Pietrele Doamnei. Pentru pasionații sporturilor cu motor, masivul Rarãu este traseul potrivit.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
barbar
discotecadiscoteca
faxfax
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
piscină propriepiscină proprie
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de fitnesssala de fitness
sala de mesesala de mese
saunasauna
spalatoriespalatorie
terasaterasa
teren de sportteren de sport
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 121 adulți în 50 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Florea
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare