Pensiunea Fish Valley Campu lui Neag, comentarii

Pensiunea Fish Valley din Campu lui Neag

Campu lui Neag, str. Campul lui Neag, nr. 188  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Fish Valley Campu lui Neag


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Fish Valley din Campu lui Neag:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihai T. - Ploiesti
( sejur: 19.08.2016 - 24.08.2016 )
10
Locatia intr-un peisaj de poveste, nealterat de "civilizatie", te asteapta cu gazde atente si confort de bun gust cum , din pacate, mai rar gasesti. Trasele turistice din zona sunt incredibil de curate si usor accesibile. Pentru regasirea linistii este locul ideal.

Nimic nu este perfect dar persoanele ce ingrijesc acesta locatie au vointa sa tinda spre pefectiune prin bunul gust demonstrat.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andrea - Timisoara
( sejur: 12.08.2016 - 15.08.2016 )
9.8
Gazda primitoare, zona linistita, mancare buna, activitati de agrement (tenis de masa, darts, piscina, jocuri), camera frumos amenajata (mobila noua de calitate, televizor LCD, finisaje noi si frumoase)

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Mateescu Robert
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare