Camere si tarife cazare la Pensiunea Fish Valley din Campu lui Neag

Pensiunea Fish Valley din Campu lui Neag

Campu lui Neag, str. Campul lui Neag, nr. 188  
Preţuri cazare

Tarife perioada 03.05.2017 - 05.12.2017

.. se incarcă tarifele ..

Ofertă specială

Descrierea ofertei:
Pachet Concediu 6 nopti pensiune completa –

Plata inclusiv cu tichete de vacanta !

Va asteptam sa petreceti concediul la munte cu oferta noastra cu pensiune completa in perioada 01 iunie – 30 septembrie:

Cazare pentru 2 persoane in camera dubla matrimoniala cu pensiune completa (mic dejun,pranz si cina cu meniu prestabilit) la pretul de 2300 lei .

Copiii mai mai mici de 4 ani beneficiaza de gratuitate (cazati in camera dubla), iar cei mai mici de 10 ani beneficiaza de o reducere de 50% (cazati in camera tripla).

Este inclus accesul la piscina impreuna cu toate facilitatile puse la dispozitie (teren de joaca pentru copii, sala de divertisment, jocuri interactive: Xbox 360 , table, remi, tenis de masa, darts, etc.)

Intimitatea data de lipsa vecinilor, mancarea, ospitalitatea si serviciile de calitate sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda ca destinatie pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii.

Situata in inima Muntilor Retezat, la 15 km de Straja, Fish Valley este o pensiune moderna de 3 stele, deschisa recent pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi, cun un raport pret/calitate de neegalat.

Pentru rezervare este necesara confirmarea de catre noi a disponibilitatii camerelor, urmata de plata unui avans – nerambursabil si nereportabil – in valoare de 50% din tariful pachetului ales.

Va asteptam cu drag!

Oferta este valabilă până la data de: 30.09.2017
CONTACT
Mateescu Robert
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare