Vila Anna Campina, comentarii

Vila Anna din Campina

Campina, str. Silviculturii, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Anna Campina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Anna din Campina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mircea - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.10.2014 )
1
Am rezervat prin turistinfo, am fost sunat imediat de proprietar pentru a confirma rezervarea, a fost totul ok pana aici. Cu 3-4 zile inainte de data stabilita am fost contactat de proprietar pentru a ma anunta ca nu ne mai poate oferi camera pe care o rezervasem (si nici alta camera din vila) pentru ca ii vine un grup si nu mai are loc. Mi s-a parut o totala lipsa de profesionalism, mai ales ca s-a oferit sa ne trimita la un vecin care are o casa, `in aceleasi conditii`.
Răspunsul unității: ( 08.03.2015 )

Ne pare rau dar un grup din Brazilia nu puteam sa-l inpart in doua avand doar un singur traslato, dar politicos v-am oferit alternativa , cu aceleasi conditii , doar ca nu se numea pensiune .

Comentariu util ?
3 voturi 6 voturi
CONTACT
Andonie Anna
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare