Pensiunea Casablanca Campina, comentarii

Pensiunea Casablanca din Campina

Campina, str. Bucegi, nr. 18  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casablanca Campina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single (2) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casablanca din Campina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ioana Maria - Sibiu
( sejur: 07.06.2017 - 08.06.2017 )
9.2
Am căutat o zonă liniştită şi am găsit-o. Cameră destul de micuţă, dar, având în vedere că am optat pentru cameră single, nici nu văd motivul pentru care ar trebui să fie mai spaţioasă. Personal absolut neintruziv, curăţenie atât în cameră, cât şi pe holuri şi în grădină. Maxim cinci minute de mers pe jos până la Castelul Iulia Haşdeu, încă cinci până la Muzeul Grigorescu.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristian - Mangalia
( sejur: 04.09.2016 - 10.09.2016 )
10
Pentru obiectivul nostru care s-a realizat ,numai bine ,gazde super ,de +10

-nu cred ca e cazul
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Georgescu - Kissimmee Fl Usa
( sejur: 18.05.2016 - 24.05.2016 )
9.3
Liniste,atmosfera prietenoasa,gazde ce tin la prestigious/ servicii

La dus:"sapuniera "- locul de tinut sapunul : fara "drenaj",sapunul innoata in apa/dusul propriu-zis : vechi , raspindeste apa aiurea; carpeta:veche ,arata...ieftin.Doar citeva detalii ce pot fi remediate f. Usor.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andreea - Bucuresti
( sejur: 04.03.2016 - 05.03.2016 )
10
A fost o experienta foarte placuta si un personal extrem de amabil.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cristina Monica - Bucuresti
( sejur: 09.02.2016 - 13.02.2016 )
9.5
Doamna Blanca este draguta si la propriu, si la figurat. Ne-a tratat cu amabilitate. Asemeni, doamna care s-a ocupat de curatenie a fost foarte atenta la nevoile noastre, raspunzand cu promptitudine. Camera noastra a fost spatioasa, luminoasa si curata.
Sala de mese si bucataria ne-au fost de mare folos. Doamna Blanca a gasit o solutie inteligenta pentru cei care doresc sa serveasca masa de pranz sau cina, fara a gati si anume, are meniuri de la doua restaurante cu care colaboreaza. Comanzi ce doresti (mai ieftin iesi cu `meniul zilei`)si iti vine comanda la poarta, cu transport gratuit.
Pensiunea este aproape de Castelul `Iulia Hasdeu` si de Muzeul `Nicolae Grigorescu`. Daca nu ai masina, este mai greu sa ajungi in oras ori la vreun supermarket, cu doi copii mici dupa tine. Cu masina, ajungi repede in orice punct al orasului.

As face o recomandare: poate in viitor, pe patul dublu sa existe o singura saltea. Ar fi mai confortabil pentru o familie cu copii mici. Oricum, multumim pentru tot!
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Irina Maria T. - Bucuresti
( sejur: 13.09.2013 - 15.09.2013 )
10
Pensiunea Casablanca este una foarte moderna, cu tot confortul de care turistii au nevoie pentru a se simti ca acasa. Doamna Blanca este cea care se ocupa de pensiune si are grija ca totul sa fie ireprosabil. Casablanca este situata la 5 minute distanta de castelul Iulia Hasdeu si de muzeul Nicolae Grigorescu. Confortul este maxim si ospitalitatea pe masura. Eu si sotl meu am avut un sejur minunat in Campina, si am stat la aceasta pensiune doua nopti. Nimic de reprosat, totul a fost impecabil.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Dna. Blanca
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare