Motel Azur Calnic - TURIST INFO .ro

Motel Azur din Calnic

comuna Calnic, sat Pieptani, nr. 39 ( la aprox. 19 km de centrul loc. Targu Jiu )  
Despre Motel Azur
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Motel Azur vã stã la dispoziție oferindu-vã cele mai bune condiții de cazare, mereu înconjurat de intimitate dar cu acces ușor și rapid spre principalele puncte de atracție din regiune. Situat la doar 20 km de Targu Jiu, pe Dn 67, cu accesul rapid din judetul Mehedinți sau Gorj.

Puteți profita de oportunitãțile de vizitare zilnicã a obiectivelor turistice: ansamblul sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu. Cele trei componente sculpturale – Masa tãcerii, Poarta sãrutului și Coloana fãrã sfârșit – sunt dispuse pe aceeași axã, orientatã de la apus spre rãsãrit considerate de cãtre Sydnei Geist punctul de vârf al artei moderne, reprezintã un adevãrat “testament spiritual” al artistului, un adevãrat axis mundi.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
foisor in curtefoisor in curte
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
plata cu cardulplata cu cardul
restaurantrestaurant
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 14 adulți în 7 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Craciunescu Roxana
0731 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare