Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa la Nea Mărin din Călimănești grade grade grade

Călimănești, str. Crișan, nr. 60 -
la aproximativ 19.5 km de centrul localității Râmnicu Vâlcea
Nota 9.9 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Neagu Florentina din Draganesti Olt
nota: 10
schedule 08.12.2023
O locație in care m-as intoarce cu drag! Casa este situată intr-o zona linistita și are o atmosfera calda și primitoare. Este locul potrivit unde sa îți încarci bateriile și sa te deconectezi de agitația din oraș. Nea Marin și tanti Viorica, gazde primitoare, prietenoase, oameni de nota 10!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu mare drag!
   Nuta din Danemarca
nota: 9.83
schedule 24.07.2023
Gazdele foarte ospitaliere in primul rind, oameni foarte minunati, foarte serviabili, disponibili la ori ce ora, m-am simtit membru din familie, foarte curate camerele, locatia are terasa cu o priveliste de vis foarte frumoasa, nea Marian face un peste extraordinar la gratar, mi-a placut muuuult mirosul prosoapelor, voi reveni cu mare placere.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu drag!
   Mondoc din Bucureşti
nota: 10
schedule 03.12.2022
Oameni minunati, în primul rand. Liniște, ospitalitate și tot ce vrei. Revenim cu drag de fiecare data. Ne-am simțit minunat. Te primesc cu drag ca și cand ai face parte din familia lor. Curățenie extraordinara. Localizare cu priveliște minunata. Totul a fost minunat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu mare drag!
   Vali din Targoviste
nota: 10
schedule 04.10.2022
Gazde deosebite, primitoare, amabile si cu foarte mult respect pentru turisti. Curatenie peste tot si confort. Ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu ce mai mare placere. Tot respectul nostru pentru nea Marin si tanti Viorica. O priveliste de pe terasa vilei de neuitat precum si rasaritul soarelui. Va multumim pentru gazduire.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu drag!
   Catana Marian din Constanta
nota: 10
schedule 18.07.2022
Gazde de nota 10, mai rar găsești oameni așa de amabili ca nea Mărin și soția sa. Pensiunea este superbă, totul curat, peisajul este super, se vede toată stațiunea de la terasă. Suntem foarte mulțumiți de această pensiune și revenim cu drag de câte ori avem ocazia.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Sunteți minunați, va așteptăm cu drag!
   Catana Marian din Constanta
nota: 10
schedule 16.07.2022
Am găsit aici, la pensiunea casa nea Mărin, oameni primitori și condiții de nota 10. Priveliștea este relaxantă, se vede de pe terasa pensiunii toată stațiunea și muntele Cozia. Tot respectul pentru nea Mărin și soția dansului, mai rar găsești în România oameni ca ei. Să le dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu mare drag!
   Irina Lavinia Simu din Blaj
nota: 9.5
schedule 03.07.2022
Totul la superlativ: gazde primitoare, curățenie exemplară, confort, liniște. Camere amenajate cu gust, acces la bucătărie complet echipata, parcare in curtea pensiunii, terasa generoasa cu o panorama superba. Un mic inconvenient ar fi distanta fata de Aquapark, însă nu ne-a afectat prea mult, ținând cont de faptul că oricum ne deplasam cu mașina, având și copii. Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu mare drag!
   Victoria din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.05.2022.
O locatie excelenta cu o panorama superba (se vede toata Valea Oltului si vf Cozia), camerele sunt foarte curate, dotate cu baie proprie si tv, La pensiunea La nea Marin te bucuri din plin de liniste si aer curat. Gazdele sunt foarte primitoare si ne pun la dispozitie tot ce avem nevoie. Ne-am simtit minunat, recomandam cu drag! O sa revenim cu mare placere, deja ne-am facut rezervare de Rusalii.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cât mai repede!
   Corina Hortopan din Targu Jiu
nota: 10
schedule 14.02.2022
Proprietarii sunt oameni minunati care stiu sa isi primeasca turistii! Curatenia este de nota 10 si peisajul este minunat. Camerele sunt foarte mari si curate, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt de nota 10, foarte amabile si dragute.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu mare drag!
   Lavinia Steolea din Listeava
nota: 10
schedule 27.08.2021
Oameni minunați, condiții super. Ne-am simțit minunat loc de joaca pt. copii terasa cu grătar foarte frumos, iar gazdele de nota 10, foarte atenți și primitori. Am stat 4 zile ne-am simțit super.
   Marina din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.07.2021
Gazde deosebite, amabile si serviabile ce ne-au pus la dispozitie cam tot ce au avut. Locatia este una superba, cu o priveliste de vis, de pe terasa de unde poti savura o cafea la rasaritul soarelui sau pe inserate. Conditiile de cazare sunt exact asa cum sunt descrise, inclusiv parcare si wi-fi.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bogdan B din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut f mult, gazdele extrem de amabile (asa cum ar trebui sa fie toti antreprenorii daca vor sa aiba multi clienti), oameni deosebiti, f atenti la ce isi doresc clientii, conditii de cazare mai mult decat decente, camera si baia f curate, nimic de reprosat. Noi am ales pensiunea pt locul de joaca, fiind o familie cu copil mic in varsta de 3 ani si am facut f bine. Vom reveni cu siguranta si recomandam cu drag celorlalti prieteni si cunoscuti! Craciun Stefan Bogdan, Craiova
CONTACT
Sclipcea Viorica
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sclipcea Viorica
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0741 089 281
WhatsApp