search
date_range

Cabana Dealul Negru din Călățele

comuna Călățele , sat Dealu-Negru, str. Principala, nr. 1 (la aprox. 13.7 km de centrul loc. Beliș)  
​Capacitate: 12 adulți în 5 spații de cazare.
Cabana Dealul Negru a fost gandita ca un loc de refugiu pentru cei ce vor sa scape de stresul cotidian. Am introdus elemente moderne cum ar fi teren de fotbal si tenis sintetic, pentru ca tu si prietenii tai sa puteti face cate miscare doriti. Nu se cere pret suplimentar pentru utilizarea lui. Pe langa acestea, cabana este dotata cu toate serviciile unui hotel modern, desi se afla in mijlocul muntilor.

Noi va asteptam cu drag si suntem siguri ca va veti simti extraordinar la noi.
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,