Restaurant La Salcii Calarasi. Telefon Restaurant La Salcii
path
Caută cazare în:
pixel
box
Despre Calarasi:
Despre Calarasi
Obiective turistice Calarasi
Evenimente turistice si agrement Calarasi
Poze Calarasi
Harta Calarasi

Paște 2018 Calarasi
Crăciun 2017 Calarasi
Revelion 2018 Calarasi
box
pixel

Restaurant La Salcii CalarasiAdresa: Calarasi, Chiciului nr.1
Telefon: 0732 725 244 ( Catalin Gabreanu )
Capacitate: 200 locuri


Detalii restaurant

Prezentare

Meniul restaurantului nostru contine atat retete cu specific romanesc sau asimilate specificului nostru, cat si retete din meniul international.

La noi veti gasi intotdeauna preparate proaspete,obtinute din materie prima de cea mai buna calitate. Restaurantul nostru nu foloseste carne congelata de import,fie ca e vorba de carne de pui, porc sau vita.

Ciorbele noastre sunt apreciate de toata lumea, avem o sumedenie de
specialitati din carne de porc si pui, muschiuletul de vitel cu coniac este savuros,ne laudam cu cel mai proaspat si mai gustos peste de pe piata,iar papanasii de La Salcii sunt recunoscuti.

Restaurantul nostru este in regim - a la carte - insa, zilnic, preparam meniul zilei ce contine o ciorbita si o mancare gatita,de la escalop a la Zingara la fasole cu ciolan.

Specialistii nostrii bucatari realizeaza un excelent meniu pentru evenimente speciale,aperitivul, sarmalutele, pestele si friptura fiind nu doar deosebit de gustoase ci si atent si frumos decorate.

Restaurantul nostru dispune de mai multe spatii
in care se pot organiza diverse evenimente. Astfel capacitatea restaurantului nostru este de 200 de locuri in sala,
cele doua separeuri avand o capacitate de 30, respectiv 14 locuri, ambele cu grupuri sanitare proprii.

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o manifestare culturala, artistica, un simpozion,o intalnire de afaceri, restaurantul nostru, isi poate modula spatiul, se poate rearanja, astfel incat sa satisfacem cei mai pretentiosi clienti.

Dispunem de instalatie de sonorizare cu boxe profesionale, echipata cu microfon si proiector. De asemenea, punem la dispozitia celor interesati huse pentru scaune si naproane specifice,de diverse nuante si modele.