Pensiunea Madalina Cacica - TURIST INFO .ro

Pensiunea Madalina din Cacica

comuna Cacica, sat Cacica, str. Principala, nr. 792 A  
Despre Pensiunea Madalina
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Bine ati venit la Cacica!

Situată în localitatea Cacica, în inima Bucovinei, Pensiunea Madalina vă oferă locul ideal pentru a petrecerea unor clipe de neuitat.
Inaugurata pe data de 25.12.2015 Pensiunea Madalina vă pune la dispoziţie 4 camere cu pat dublu matrimonial, 1 apartament , living, bucatarie complet utiliată, loc de gratar.
Toate camerele au baie proprie, televizor, wierless, balcon.
Pensiunea se află în imediata apropiere a principalelor atracţii din Cacica:
- Catedrala Romano – Catolică 200 m
- Mina de Sare – 250 m
- Centre de agrement şi piscine cu apă sărată 200 -300 m
Localitatea Cacica se află în centrul principalelor obiective turistice din Bucovina (Mănăstirile din Bucovina, atelierul de ceramică neagră de la Marginea, Muzeul ouălor încondeiate de la Vama, Pârtia de schi Şoimul, Centru de Agrement Ariniş) accesul fiind facil la oricare dintre acestea.

Va asteptam cu drag!


Capacitate totală: 12 adulți în 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare