Vila Elli Busteni, comentarii

Vila Elli din Busteni

Busteni, str. Caraiman, nr. 17C  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Elli Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Elli din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Rodica D. - Bacau
( sejur: 07.02.2015 - 08.02.2015 )
10
Daca va doriti un loc linistit, intr-o zona montana, la cativa zeci de metri sub masivul Caraiman, in apropierea manastirii Caraiman alegeti cu incredere pensiunea „Elli” din Busteni. Asezata la poalele muntilor Bucegi, varful Caraiman pensiunea ofera turistilor un loc bland pentru suflet sau daca sunteti un grup mai mare, un loc ideal pentru petreceri. Dispune de sase camere curate, pe timp de iarna foarte calduroase si o bucatarie super dotata. Am citit o recenzie a unui turist care a fost facuta din rautate care nu se confirma. Gazda noastra a fost primitoare, amabila si dornic sa ne ofere in permanenta tot ce ne dorim pentru a ne simti cat mai bine. Va recomand cu placere sa apelati la serviciile pensiunii Elli din Busteni, strada Caraiman nr.17c

Comentariu util ?
7 voturi 10 voturi

Tiu - Strainatate
( sejur: 11.12.2012 - 14.12.2012 )
10
A fost pe asteptari. Am luat vila pe 3 zile. Toata lumea a avut o experienta placuta. Copiii s-au jucat cu un catel al proprietarului iar noi am stau de citeva ori la palavre la un pahar cu vin. Am cerut cu meniu si cred ca solutia a fost mai buna decit sa gatim noi (uneori e greu sa iesim cu copiii sa luam cina in special dupa jet-lag). Intrebati-o pe proprietara de salata de rosii cu frunze de coriandru.
Totul e relativ aproape, telecabina e pe urmatoarea strada de exemplu.

Răspunsul unității: ( 19.02.2013 )

Ne-a facut placere sa va cazam si speram sa va revedem.

Comentariu util ?
11 voturi 4 voturi
CONTACT
Niculaie, Ioana
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare