Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Luchiancu din Bușteni

Bușteni, str. Florilor, nr. 54 -
   Alexandra Nastase din Bucharest
nota: 10
schedule 07.11.2021
Am avut parte de un weekend foarte frumos si relaxant, iar gazdele sunt foarte placute si primitoare.

Locatia este excelenta, cu vedere directa la munti. Camera a fost spatioasa si calduroasa, dotata cu tot ce este nevoie pentru a asigura confortul tuturor.
Răspunsul unității:
Ne pare bine ca v-ati simtit bine si v-a placut la noi si va asteptam cu drag sa reveniti
   Sorina Petrescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.04.2021
Totul a fost perfect. Pensiunea este retrasa, departe de zgomotul de pe DN1, dar totusi aproape de gara (cam 15 minute de mers pe jos) si de bulevardul principal, intr-o liniste deplina, poate doar ciripit de pasarele, atmosfera relaxanta, peisaj de-ti taie rasuflarea (vederea din camera catre Crucea Caraiman), o locatie excelenta pentru drumetii.

Garsoniera (nr. 1), cea in care am fost cazati: extrem de curata, moderna, decorata/mobilata cu mult bun gust, spatiu mai mult decat generos, confortabil totul, caldura pe placul fiecaruia (centrala in fiecare garsoniera), grija si atentia pentru fiecare detaliu. Intrucat i-am facut o surpriza sotului de ziua lui de nastere, doamna Corina, mi-a fost complice inca de la inceput si a contribuit din plin la organizare. Am gasit pe masuta din living o sticla cu sampanie din partea casei impreuna cu un buchet de trandafiri, un gest frumos, extrem de apreciat.

Doamna Corina, o persoana deosebita, primitoare, foarte amabila, deschisa, prompta, disponibila (cand am vorbit la telefon si am spus ca vom ajunge cu trenul, doamna Corina s-a oferit sa ne astepte cu masina personala la gara), foarte discreta si mereu cu zambetul pe buze. Asa cum spuneam, m-a sprijinit enorm la organizarea surprizei (de la recomandarea cofetariei, respectiv a tortului pana la ridicarea acestuia). Ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

In concluzie, a fost un weekend splendid, ma bucur enorm ca am cunoscut oameni frumosi si ca am descoperit un loc “ca acasa”.

Multumesc este mult prea putin spus, sunt cu adevarat recunoscatoare pentru tot.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si v-a placut.Va asteptam cu drag si alta data.Multumim mult pentru aprecieri.
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.03.2021
Totul este nou si foarte curat.

Proprietarii desebit de amabili.

Distanta fata de traficul de Dn 1 este considerabila, deci nu este zgomot, insa accesul in Dn 1 este facil.

In centrul statiunii se poate ajunge prin Cartierul Zamora, astfel ca ambuteiajul de la intrarea in statiune poate fi evitat.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri.Va asteptam cu drag sa reveniti.
   Dumitrascu Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2021
Ne-am simtit extraordinar de bine. Gazda foarte primitoare. Toate camerele au centrala proprie, asa ca am avut caldura cat am dorit. Camera foarte spatioasa, dotata si cu balcon. Privelistea nemaipomenita. Din canapea priveam muntele.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri.Va asteptam cu drag sa reveniti.
   Andreea din Târgoviște
nota: 10
schedule 22.02.2021
Am petrecut un weekend foarte plăcut. Apartamentul a fost foarte comod, spațios, curat și cu toate condițiile necesare. Gazdele foarte amabile și dispuse să ne ajute cu tot ceea ce am avut nevoie. Zona, de asemenea, foarte liniștită și aproape de zonele de interes din Bușteni.
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag sa reveniti.
   Mirela din București
nota: 10
schedule 16.02.2021
Ne-am simțit foarte bine aici. Pensiunea se află într o zonă linistită, cu o panoramă fantastică. Noi am avut vedere spre Munții Caraiman, e o plăcere să stai în pat să admiri munții (apropo de pat, am avut un pat matrimonial imens, cu o saltea super odihnitoare).

Ar mai fi de spus că am făcut 20 de minute pe jos de la pensiune la Castelul Cantacuzino si 40 de minute (mers lejer) până la Pârtia Kalinderu.

Garsoniera pe care am rezervat-o arată exact ca în imaginile de prezentare a pensiunii, fiind dotată cu tot ce ai nevoie- fierbător, cuptor cu microunde, prăjitor etc. Așadar nota 10 pentru localizare, dotări si curatenie. Cel mai important, în garsonieră a fost foarte cald (are centrală proprie). Este ideală pentru familii cu copii, dar și pentru cupluri.

Pentru că am fost în weekendul cu Valentine's day, gazda, o doamnă drăguță care ne-a primit cu brațele deschise, ne-a făcut cadou o cutie de bomboane. Mi-a plăcut că am avut flori și plante în cameră. Un alt punct forte este faptul că aici se poate plăti cu vouchere de vacanță.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri. Ne bucuram ca v-a placut la noi si va astepam sa reveniti.
poze recenzie
   Tene Natalia Raluca din Turnu Magurle
nota: 10
schedule 15.02.2021
O locație minunată, incă din prima zi gazda ne-a primit cu caldură și ne-a pus la dispoziție tot ceea ce am avut nevoie. Camerele foarte calduroase, apă fierbinte la orice oră din zi și din noapte, in cameră exista și un fotoliu care se putea intinde si se transforma in pat, balcon inchis plin cu plante si cu o priveliste minunată de la care sa iti savurezi cafeaua dimineața. Parcare in fața casei pe stradă.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v ati simtit bine la noi.Va asteptam sa reveniti.Multumim pentru aprecieri.
   Vlad Grosu din Sinaia
nota: 10
schedule 05.02.2021
Condiții foarte bune, camere spatioase, modern mobilate, chicinete cu dotări, priveliște către Crucea Caraiman. Raport calitate-preț super ok.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri.
   Ionela din Buzău
nota: 10
schedule 04.02.2021
Locație minunată, gazda, un om minunat, primitor și amabil. Totul este nou, exact ca în pozele postate. Garsoniera curată, foarte frumoasă, căldură și apă caldă non stop (centrală proprie). Mulțumim, doamna Alina!
Răspunsul unității:
Multumim mult va asteptam sa reveniti
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0722 226 077
WhatsApp