Pensiunea Casa Dumitru Busteni, comentarii

Pensiunea Casa Dumitru din Busteni

Busteni, str. Libertatii, nr. 166  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Dumitru Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Dumitru din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristina G. - Galati
( sejur: 01.02.2016 - 06.02.2016 )
10
De la rezervare si pana la plecarea de la casa Dumitru totul a decurs asa cum ma asteptam si cum era pe site. Camera mare, calduroasa, curata, cu privelistea dorita spre crucea Caraiman. Baia curata, apa calda tot timpul. Personalul f amabil si prietenos. Vom reveni cu siguranta in acest loc minunat.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Liviu - Bucuresti
( sejur: 13.02.2015 - 15.02.2015 )
10
Am avut parte de cazare excelenta. Camerele spatioase, curate si calduroase, chiar foarte calduroase. Am fost placut surprinsi sa observam ca erau camere atat pentru fumatori cat si nefumatori. Baia spatioasa, si ingrijita, prosoapele curate si totul fara probleme. Vederea din camera a fost spre munte, se vedeau direct din pat, crucea Caraiman, si varful partiei Kalinderu.

Multumim si gazdei foarte primitoare!

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi
CONTACT
Receptie si Dumitru Paul
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare